top of page

Concerttip | Ingested + Fallujah, e.a. - Jeugdhuis De CommaINGESTED (uk, metal blade records)

Ben jij ook gevangen door het "Lorna Shore-syndroom" en de onweerstaanbare golf van deathcore? Dan moet je de live-ervaring van Ingested ondergaan. Met een indrukwekkend trackrecord van meer dan 15 jaar hebben deze Britse meesters van de brutaliteit hun stempel gedrukt op de evolutie van deathcore en zijn ze nu sterker dan ooit. We hadden het privilege om “The Tide of Death and Fractured Dreams” te beluisteren (release 5 April 2024 op Metal Blade Records) en we zijn nog altijd aan het proberen om te bevatten hoe goed het was!!

Ingested is niet vies van spektakel. Met een podium présence die even verwoestend is als hun muziek, laten ze iedere keer opnieuw een onuitwisbare indruk achter.

Recente tournees als voorprogramma voor Lorna Shore en Cannibal Corpse hebben Ingested geholpen om hun live reputatie te versterken. De band heeft bewezen dat ze niet alleen kunnen overleven tussen deze titanen van de metalwereld, maar dat ze ook de aandacht kunnen grijpen en het publiek kunnen veroveren met hun eigen unieke geluid en show.+


FALLUJAH (usa, nuclear blast records)

Stap binnen in de sonische dimensie van Fallujah, waar hun laatste release “Empyrean" (2022 - Nuclear Blast Records) hun vetste album tot op heden is. Bovenal is Fallujah een overweldigende live-ervaring.

"Empyrean" slaat opnieuw een krachtige, dreigende en brutale toon aan. Diepe grunts, verfijnde zang tillen de muziek naar ongekende hoogten. Fallujah is een band die leeft in een universum van technische perfectie en emotionele diepgang. Als je zoekt naar een live ervaring dan is Fallujah de must-see show van het jaar, waarin hun oude en nieuwe elementen samensmelten en een onvergetelijke indruk achterlaten.


ook nog: VULVODYNIA en MÉLANCOLIA


(Bron: Eye Spy Records)


vrijdag 17 mei 2024, Vorst Nationaal Jeugdhuis De Comma (Brugge, BE)


Comments


bottom of page