top of page

Concerttip | Gojira, Vorst Nationaal


Ik beeld mijzelf in dat indien de Azteken metal zouden hebben gemaakt, die exact zou klinken als Gojira. Bestaat er een betere sound om de zonnegod mee te eren denkt U? De brute, rauwe sound van deze fransozen is immers zo gloeiend heet dat bij onvoorzichtig gebruik derdegraads brandwonden haast onvermijdelijk zijn. Op 5 juni spelen de heren in Vorst Nationaal, Brussel. Neem onze raad voor waar aan en breng een tube flamazine mee.


5 juli 2022, Vorst Nationaal, Brussel


Lees


Gojira is terug ! "Fortitude", hun zevende album is beschikbaar sinds april 2021, de perfecte gelegenheid voor het death metal kwartet om hun nieuwe internationale tournee aan te kondigen.

Nadat ze in 2016 het briljante zesde album “Magma” uitbrengen, in de zuiverste traditie van progressive metal, slaat Gojira opnieuw hard toe met hun nieuwste opus "Fortitude", dat krachtig, explosief en strijdvaardig is. Trouw aan hun overtuigingen schommelen de broers Joe en Mario Duplantier samen met kompanen Christian Andreu en Jean-Michel Labadie, met talent en elegantie tussen gitaren, percussie, sierlijke melodieën en kosmische sferen. Als eerste Franse metalband met een ongezien succes in de Verenigde Staten, reist Gojira met succes de grootste podia ter wereld af om hun steeds groter wordende schare fans te ontmoeten. Ontdek hun onnavolgbare stijl tussen death metal, progressive metal en groove metal live op 5 juli in Brussel! Geflankeerd door special guests Alien Weaponry en Employed To Serve, dat belooft!


bottom of page