top of page

Concerttip | Frietrock, Ieper


Heel wat veranderingen dit jaar voor Frietrock. Een nieuwe locatie (Festivalpark Ter Waarde, Ieper). Voor het eerst betalend en voor het eerst een driedaagse editie. Maar vooral, een dijk van een affiche. Reden genoeg om dit weekend naar Ieper af te zakken.Vrijdag 10/09 - Dansen, dansen dansen!En of er gedanst zal kunnen worden op vrijdagavond. Het betere DJ werk komt van Martin Solveig en Bakermat, maar ook DJ Licious en Gestapo Knallmuzik zorgen gegarandeerd voor een dansfeestje. Of ben je meer fan van wat lokaal geweld? Dan zijn 't Hof van Commerce of opener Skumic sowieso iets om naar uit te kijken.
Zaterdag 11/09 - Jong geweld


Op zaterdag staat er een pak jong geweld geprogrammeerd. Wij kijken vooral uit naar het optreden van Zach Person. Hij brengt rauwe maar melodieuze en toegankelijke indierock. Een absolute must see live. Alle andere bands zijn van eigen bodem op zaterdag. Voor onze Amerikaan krijgen we lokaal talent uit het Ieperse (Turbowarrior of Steel), maar ook andere provincies zijn goed vertegenwoordigd met High Hi (Leuven) en Shtevil (Mechelen). Nadien krijgen we een 'four of a kind' van het beste wat we van eigen bodem kunnen verwachten: Equal Idiots, Brutus, Black Box Revelation en Bazart.


Zondag 12/09 - Nostalgisch feestje


Nadat Edward en Voltage de weide opgewarmd hebben is het de beurt aan Praga Khan om van jetje te geven. Alles los gezwierd? Dan is het de beurt aan je stembanden om mee te zingen met De Kreuners en Levellers. Je stem volledig schor schreeuwen zal bij Channel Zero geen probleem zijn. Preuteleute mag op zijn gekende wijze het feestje en daarmee deze driedaagse in schoonheid afsluiten.Comments


bottom of page