top of page

Concerttip | Fall Out Boy - AfasVorig jaar was Fall Out Boy nog in Groningen te vinden met de Hella Mega Tour samen met Weezer en Green Day. Op dinsdag 24 oktober staat de band in de AFAS Live in Amsterdam.

De show is onderdeel van de So Much For (Tour) Dust. Dit is een referentie aan hun aankomende achtste studioalbum. Voor dit album tekende de band bij platenmaatschappij Fueled By Ramen, die ook debuutplaat 'Take This To Your Grave' uitbracht. Waar de band de afgelopen jaren experimenteerde met electropop, voeren op de nieuwste singles 'Love From The Other Side' en 'Heartbreak Feels So Good' gitaren als vanouds de boventoon.


Fall Out Boy Fall Out Boy werd opgericht in 2001 in Wilmette, Illinois. De Amerikaanse groep bestaat uit zanger en gitarist Patrick Stump, bassist Pete Wentz, gitarist Joe Trohman en drummer Andy Hurley. De band heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de grootste namen in het rock, poppunk- en emogenre. Met onder andere de hits 'Sugar, We're Going Down', 'This Ain't a Scene, It's an Arms Race' en 'My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)' kreeg de band bekendheid over de hele wereld.


Het support van deze show wordt verzorgd door PVRIS en Nothing, Nowhere.


(bron AFAS)

Tickets en info Dinsdag 24 oktober 2023, AFAS Live (Amsterdam)bottom of page