top of page

Concerttip | Epica + Apocalyptica - AFAS Live


Onder de naam 'The Epic Apocalypse tour' zulllen Epica en Apocalyptica in januari door Europa reizen. Op vrijdag 27 januari 2023 is het dan de beurt voor Nederland en staan ze samen in de AFAS in Amsterdam!


Epica vierde in 2022 nog het 20 jarig jubileum, maar de band is niet te stoppen! Afgelopen november en december tourde de Nederlandse metalband nog door Latijns-Amerika.

Kort hier voor bracht de band nog een gloednieuwe EP uit: 'The Alchemy Project'. Samen met verschillende bekende muzikanten uit de metal wereld. Een heel erg divers album, maar toch weer typisch Epica!


Het Finse Apocalyptica gaat momenteel viraal met de cover van Metallica's 'Nothing Else Matters' in de Netflix serie 'Wednesday'. De band bracht deze cover 8 jaar geleden uit maar wordt door fans van de serie met open armen ontvangen.

Apocalyptica speelt metal op alleen cellos en drums. Een aparte combinatie, maar absoluut iets wat je live gezien moet hebben! Het laatste album, Cell-0, werd alweer 2 jaar geleden uitgebracht en nu krijgt Europa de kans dit live te kunnen horen.


Vrijdag 27-01-23, AFAS Live Amsterdam


Comments


bottom of page