top of page

Concerttip | Enter Shikari - Afas LiveEnter Shikari, de onverschrokken pioniers van de moderne rockmuziek, zullen op 23 februari 2024 een sensationeel concert geven in AFAS Live te Amsterdam. Het optreden belooft een unieke ervaring te worden, want de band staat nog steeds garant staat voor een explosieve mix van energie, passie en vernieuwende muzikale creativiteit.


Met een indrukwekkend repertoire dat genres overschrijdt en grenzen verlegt, heeft Enter Shikari zich gevestigd als een van de meest invloedrijke bands van hun generatie. Van hun iconische debuutalbum Take To The Skies tot hun meest recente werk A Kiss For the Whole World (#1 album in de UK) hebben ze lof geoogst voor hun unieke geluid en maatschappelijk geëngageerde teksten.Het concert in AFAS Live belooft een spektakel te worden, waarbij de band al hun hits en favoriete nummers zal spelen. Het publiek kan zich verwachten aan een adembenemende live-ervaring, ondersteund door innovatieve visuele elementen en de kenmerkende energie waar Enter Shikari om bekend staat.


Ook de supports voor deze avond zijn niet min: Fever 333 en Blackout Problems! Tickets & Info Vrijdag 23 februari 2024 - Afas Live (Amsterdam, NL)Comments


bottom of page