top of page

Concerttip | Converge + Full of Hell + PETBRICK + Psywarfare, De VooruitConverge is ongetwijfeld een van de grondleggers van de meer experimentele hardcore en ontelbaar veel bands hebben hun sound te danken aan deze heren. Al meer dan 30 jaar zijn ze bezig met hun vorm van sonische terreur op ons los te laten en ze vertonen geen tekenen van te vertragen. Converge zet een verschroeiende live show op poten, dus wees gewaarschuwd en zorg dat je je nek de volgende dag voldoende rust kan geven.


Een band dat extreem moeilijk in een hokje te plaatsen valt is Full of Hell die op hun eigen manier ook een aanval op je drumvliezen plegen. Zeker niet voor de tere zieltjes onder ons, maar wel een uitstekende mix van een hoop verschillende genres die de heren perfect tot één geheel vormen. Dikke aanrader voor fans van het hardere werk.


De avond wordt nog aangevuld met PETBRICK, het noiseproject van Iggor Cavalera en Wayne Adams. Zelf zeggen ze dat verschrikkelijk lawaai maken, benieuwd! Als laatste mag Dwid Hellion bekend van Integrity de avond openen met Psywarfare, een project dat perfect in het plaatje past en de avond van sonische terreur compleet maakt.


Dinsdag 8 November 2022, De Vooruit (Gent, BE)Comentários


bottom of page