top of page

Concerttip | Coffin Feeder + Disquiet + Black Rabbit, dB's


Er zijn drie redenen (lees: uitstekende bands) om op 14 mei naar dB's in Utrecht af te zakken. En hoewel de fijne Belgische band Coffin Feeder de hoofdact is voor die avond wil ik u er heel graag op wijzen dat Disquiet die avond ook hun nieuwe (en uitstekende) album Instigate to Annihilate aan het publiek komt voorstellen. Disquiet is een band die ik toch al enkele jaren volg en die volgens mij meer erkenning verdienen dan ze tot nu toe gekregen hebben. Instigate to Annihilate is hun derde full album (release 6 mei via Soulseller Records) en staat weer vol met aanstekelijk en melodic thrash metal.

Weet dat je die avond ook kan genieten van de uitstekende deathcore van Coffin Feeder (B) en de brute death/thrash metal mix van Black Rabbit en wij zien geen argument waarom u die avond ergens anders zou moeten dan in Utrecht.


zaterdag 14 mei 2022, dB's Utrecht


Lees


Coffin Feeder is niet zomaar een band uit België. Het is een gezelschap om naar uit te kijken, om te vrezen en waar de oren geil van worden. De line-up belooft al meer dan het menu van een driesterren-chef. Coffin Feeder bestaat uit een zooitje mannen die geen introductie meer nodig hebben. Hun sporen hebben ze al verdiend in onder andere Aborted, Leng Tch’e en Fleddy Melculy. Als er nog geen belletje gaat rinkelen, moge gesteld worden dat ook reanimatie geen zin meer heeft.

En als je Disquiet nog niet kent dan staken we de beademing helemaal. Disquiet is net als Coffin Feeder een band met illustere leden met credentials van bands als Legion of the Damned, Bloodgod en Brain Damage. Op deze zaterdag presenteert Disquiet hun nieuwe (en beste!) LP Instigate to Annihilate met diverse illustere gastbijdragen. Op het Hilversumse Soulseller Records.

Opener is de Apeldoornse upcoming thrash/death metal band BLACK RABBIT die begin januari 2020 hun lovend ontvangen EP ‘Warren of Necrosis’ uitbrachten. Nu is het ook voor hun tijd om live te gaan knallen!bottom of page