top of page

Concerttip | CLUB. DONDER met YoungRubbi & Mt. Atlas, Bosuil Weert


Elke derde donderdag van de maand is CLUB. DONDER in de Bosuil in Weert. De Bosuil geeft op die dag van de maand jong talent een podium. Op donderdag 15 december is de laatste editie van dit jaar met YoungRubbi en Mt. Atlas.

YoungRubbi

Verstoor de gevestigde orde en alles wordt chaos. YoungRubbi is een jonge hiphop artiest en producer uit Rotterdam. Geïnspireerd door punkmuziek en zijn rauwe esthetiek, zingt en rapt YoungRubbi over de samenleving en haar problemen. Met zijn live band en unieke sound onderscheidt YoungRubbi zich van andere acts.


Mt. Atlas

De plaag van de afgelopen tijd heeft ook Mt. Atlas geraakt. Alles van de kaart. Geen muziek, geen shows, geen dorp. Er vond een hercalibratie plaats zonder plek voor compromissen. Onder de armen van prijswinnend schrijver Sven Vek zijn we veilig. Dansend in een drekpoel van post-punk, vuig en ademnood zingen we de tragedies tegemoet

Wat is CLUB. DONDER?

Elke derde donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertreeks: CLUB. DONDER. Met deze concertreeks geeft De Bosuil jong talent het podium. Verwacht tijdens CLUB. DONDER vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: 'Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.


Deze concertreeks stonden onder andere Jack Jarryd, Solomon, Faux Noir, Roza Parks, Disorientations, STAKE, YoungRubbi, Daniel Hjalmtysson, Bat Eyes, Mt. Atlas, Niko en Jack Vamp and the Castle of Creep op het podium tijdens deze avonden.

bottom of page