top of page

Concerttip | Cellar Darling - Doornroosje


Cellar Darling is een Zwitserse folkrockband die muzikale landschappen creëert die de verbeelding prikkelen. Gevormd door voormalige leden van de iconische band Eluveitie, heeft Cellar Darling een uniek geluid ontwikkeld dat folk, rock en progressieve elementen combineert tot een meeslepend muzikaal geheel.


Met hun diepgaande teksten en indrukwekkende instrumentale vaardigheden betovert Cellar Darling het publiek met hun dynamische composities en emotionele uitvoeringen. Zangeres Anna Murphy charmeert met haar betoverende stem en veelzijdige fluitspel, terwijl gitarist Ivo Henzi en drummer Merlin Sutter een solide ritmische basis creëren en complexe melodieën tot leven brengen. Het conceptalbum ‘The Spell’ uit 2019 is een waar pareltje vol melodieuze songs met een perfect afgewogen mix van licht en zwaar. Het meest recente werk komt van EP 'Dance' uit 2021.

De support wordt verzorgd door het Russische folkpop duo iamthemorning en Maer dat bestaat uit Anna Murphy van Cellar Darling and Marjana Semkina van Iamthemorning.

(Bron: Doornroosje)


Woensdag 11 oktober 2023, Doornroosje (Nijmegen NL)


Comments


bottom of page