top of page

Concerttip | Boris + Pupil Slicer - Trix


Al 30 jaar een van de meest geliefde lawaaimakers. Noise, sludge, drone, minimalisme, punk en psychedelica allerhande gaan samen de betonmolen in.


BORIS

Al 30 jaar lang staat Boris gelijk aan een van de meest experimentele, vooruitdenkende, heavy en innovatieve bands. Noise, sludge, drone, minimalisme, punk en psychedelica allerhande gaan samen de betonmolen in op inmiddels klassiekers in hun genre zoals 'Pink', 'Amplifier Worship', 'Noise' en 'Heavy Rocks'.


Noem hen gerust in een adem met de Sunn O)))'s, Merzbow's en Earth's van deze wereld, maar vergelijk hen niet. Boris is Boris: een ongeziene, indrukwekkende wervelwind aan heaviness.PUPIL SLICER

Pupil Slicer ging aan de slag met onder meer mathcore, grindcore, death metal en een onnavolgbare energie. Het resultaat - te checken op 'Mirrors' - is een soort math-metalplaat die hoog in het eindejaarslijstje van menig metalliefhebber zal prijken. Of zoals Metal Hammer het omschreef: "Pupil Slicer are more than a a cool name – they’ve just released one of 2021’s most exciting debut albums."


bron: trixonline.be


Woensdag 10 mei, Trix, AntwerpenCommentaires


bottom of page