top of page

Concerttip | Beth Hart, Koninklijk Circus


Ik heb Beth Hart hier eerder al eens een 'Godin' genoemd, een benaming waarvan ik weet dat ze het absoluut niet mee eens is maar toch blijf ik erachter staan, nèm!

Laat ik het misschien anders formuleren ... Echter en oprechter dan Beth Hart komen er niet veel. Ze deelt lief en leed met haar fans en is open over heel veel van de sh*t die ze al heeft moeten verwerken. Bij Beth Hart weet je dat het niet gespeeld is.

Dat ze enkele jaren heeft leren aanvaarden dat ze een zotte doos is, heeft haar sound en performances alleen nog maar beter en levensecht gemaakt.

Dit concert had eigenlijk eind 2020 moeten doorgaan, werd verplaatst naar 2021 en dan nog eens naar dit jaar. Waardoor we Beth Hart nu twee maal op 1 jaar doorheen onze contreien zien komen. U hoort ons allerminst klagen!


23 november 2022, Koninklijk Circus, Brussel


Lees


Na een carrière van meer dan een kwarteeuw, negen studioalbums en samenwerkingen met o.a. Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy kunnen we van Beth Hart werkelijk alles verwachten.

Haar nieuwste album War In My Mind werd eind september 2019 uitgebracht. "Meer nog dan in al mijn voorgaande albums, geef ik mezelf bloot in deze songs”, aldus Hart. "Ik kom van ver en heb me neergelegd bij mijn duistere of excentrieke kantjes, bij de dingen waar ik me voor schaam, maar net zozeer bij de dingen die me een goed gevoel geven.”
Comments


bottom of page