top of page

Concerttip | Barno Koevoet & The Duijmpschpijkers + Alpha Whale, Cactus Club


Met de stuiterende Barno Koevoet en zijn Duijmschpijkers heeft Brugge er een zootje punkers bij dat zich borst vooruit in de aandacht werkt. Koevoet is een band met pakken attitude en een goeie dosis ADHD die live de energie heeft van een bende kids op een suiker rush. Maar laat je niet bedriegen: hun songs zijn messcherp en inventief. Met hun vettige baslijnen, snedige gitaarsalvo’s en pompende drums knalden ze een EP met vijf nummers in zeven minuten naar buiten, inclusief energiebommetjes als Fight Me Boomer en Fat Scum, dat hen een finaleplaats voor De Nieuwe Lichting 2023 opleverde. Als laureaat van Sound Track 2021 wordt Barno Koevoet ook naar voren geschoven als wissel op de toekomst door Vi.be, het Clubcircuit en AB.

Met hun nieuwe 'Love Wins' EP in de steigers is het hoog tijd voor een Barno Koevoet & The Duijmschpijkers headlineshow in Cactus Club! Meteen de grootste hometurf show voor de boys. Support your local scene, we zien je in de pit!


Goed nieuws voor vrienden van zongebrande surf en rammelende garagerock van West-Vlaamse origine, want het volledig onterecht in hiatus gegane Alpha Whale is terug! Na een periode van vier jaar rust en creatieve herbronning komt het Gentse viertal terug met nieuwe muziek. Fans van het eerste uur weten wat te verwachten: aanstekelijke melodieën, laid back grooves en vette knipogen naar de hooks en sounds van de ‘60s. Een ‘zorgeloze zomerse zwerftocht’, zowaar.


(bron: Cactus Muziekcentrum) Tickets en info

Vrijdag 3 november 2023, Cactus Club (Brugge, BE)

bottom of page