top of page

Concerttip | Avril Lavigne – Vorst Nationaal


Na meer dan vijf jaar afwezigheid kondigt wereldster en onvervalst popicoon Avril Lavigne haar grote terugkeer aan! De Canadese zangeres zal op 4 mei 2023 optreden in Vorst Nationaal in het kader van haar aankomende Europese tournee. Dat wordt een blij weerzien met haar Belgische fans!


Avril Lavigne gaf de jaren 2000 kleur met een indrukwekkend salvo aan hits in haar eigen punky popstijl. Met energieke, opgewekte melodieën, gevoelige maar scherpe teksten en haar authentieke, oprechte persoonlijkheid pakte ze een hele generatie in. Enkele maanden na de release van haar zesde plaat ‘Head Above Water’ gaat Avril eindelijk weer op tournee! Van “Let Go” tot “Complicated” over “Sk8er Boi” en “I’m With You”, in de nieuwe tournee komen ze allemaal aan bod en trakteert ze ons natuurlijk ook op haar gloednieuwe songs. Avril Lavigne is helemaal terug, en dat komt ze ons op 4 mei 2023 bewijzen op het podium van Vorst Nationaal!


Per verkocht ticket gaat 2 euro naar The Avril Lavigne Foundation. The Avril Lavigne Foundation ondersteunt mensen die getroffen werden door de ziekte van Lyme, een ernstige ziekte of een handicap. Met behulp van programma’s en subsidies zorgt de foundation voor preventiemiddelen en financiering van behandelingen en versnelt ze het onderzoek dat hoop moet geven en levens moet veranderen.


Support act: PHEM


(Bron: Vorst Nationaal)


Donderdag 04 mei 2023, Vorst Nationaal (Brussel, BE)
Comments


bottom of page