top of page

Concerttip | Arctic Monkeys - Ziggo DomeOp vrijdag 5 en zaterdag 6 mei staat Arctic Monkeys in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Voor de band is dit de eerste keer in 12 jaar dat ze een zaalshow geven in Nederland. De laatste keer was in 2011 in de grote zaal in Paradiso. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een band van wereldformaat. Vorig jaar was de Britse indierockband nog een headliner voor Lowlands. Daarvoor stonden ze al op Pinkpop en Best Kept Secret. En dus op 5 en 6 mei keert de band terug naar Amsterdam voor een Ziggo Dome show.


Met het legendarische debuut 'Whatever People Say I Am, That's What I'm Not' gooien vier jonge gasten uit Sheffield in 2006 hoge ogen in de indierock wereld. Inmiddels draait de band alweer twintig jaar mee, maar ze zijn hun rocksterrenstatus nog lang niet verleerd. Van springen op harde gitaarriffs tot dansen op de rokerige sound van 'Tranquility Base Hotel & Casino': de charismatische frontman Alex Turner en zijn band beloven een kneiter van een show neer te zetten! (Bron: Ziggo Dome)

Tickets & info Vrijdag 5 mei 2023, Ziggo Dome

bottom of page