top of page

Concerttip | Another Now, Paard


Yes eindelijk weer een snoeiharde metal avond! De drie bands van de avond zijn Another Now, Frontstreet en 3 Eyed Kids. Elk met een eigen ongeëvenaarde sound en uitbarstende energie. Trek je kisten maar alvast aan want dit belooft je van je sokken te blazen!


Another Now Sinds hun oprichting in 2018 is de Eindhovense band Another Now als een speer gegaan. Met gruwelijk harde drums, scheurende gitaar riffs, screams én melodieuze zanglijnen weet de band een perfecte harmonie te vinden tussen snoeiharde muziek en meeslepende teksten vol emotie. Vocalist, Stef Rikken, steekt iedereen een hart onder de riem die kaapt met mentale problemen met zijn meeslepende teksten. Het is duidelijk dat de band niet alleen een passie heeft voor muziek, maar ook een compassie voor mensen. Debuut album ‘OMNI’ staat vol met verrassende elementen en laat de veelzijdigheid van de band zien.


Fronstreet De Nu-metal band Fronstreet brengt nieuw leven in een muziekstroming waarin metal wordt gecombineerd met hiphop en rap. Dit gecombineerd met hun elektronische randje geeft de band een weergaloze bite en energie naar meer. Frontstreet heeft al op het podium gestaan met Limp Bizkit, Hollywood Undead en DOPE D.O.D.


3 Eyes Kids De hardcore-metal-trap band 3 Eyed kids beloven een unieke sound en energieke live show te geven! De band doet het meest denken aan bands als Fever 333, $uicideboy$ en Ghostemane.


(Bron: Paard)


zaterdag 15 oktober 2022, Paard (Den Haag, NL)


bottom of page