top of page

Concerttip | A Burial At Sea + Endless Dive, De Roes


Diep in de onderbuik van het Gentse stadcentrum schuilt een verborgen parel: de kelderzaal van café De Roes. Een stelsel van gangen leidt tot een prachtig tongewelf, verlicht in zachte herfstkleuren. Onze muziektempel voor de avond!


Het Britse A Burial At Sea blaast nieuw leven in het genre post-rock en verpulvert de chichés. Gewapend met mathy ritmes, een diepe groove en een batterij trompetten, verdiende het sextet al snel klinkende epitheta als 'post rock mariachi', 'trumpetcore' en 'instrumental optimism'. Beleef deze revolutionaire muzikale sensatie in een optimale setting!


Endless Dive is gemakkelijk één van de beste, meest inspirerende post-rock bands van België. Hun sound is tegelijk intiem en intens, en heel wat heftiger dan your average post-rock. Na het sterk gesmaakte debuut 'Falltime' pakt het viertal in februari uit met de opvolger 'A Brief History Of A Kind Human'. Wij krijgen alvast een voorsmaakje!


woensdag 17 november 2021, De Roes (Gent) Kaartjes kosten 8 euro in VVK en 10 euro ADK.


De optredens zijn een organisatie van No Name Collective.

NNC garandeert sinds 2017 laagdrempelige, kwaliteitsvolle shows op maat met het beste uit post-rock/metal, Stoner, Doom en aanverwante genres. NNC gaat steeds op zoek naar de beste match tussen muziek, locatie en atmosfeer. Het doel: fans en bands van underground muziek een onvergetelijke avond bieden!

Amenra show @ Leffingeleuren, Colin H Van Eeckhout

Bình luận


bottom of page