top of page

Concerttip | 15 Years Noisesome, Trix


De zeven Belgische bands die onderdak krijgen bij Noisesome (Management - Recordings) vieren op grootse wijze het 15-jarige bestaan van het kantoor.


Dat zijn niet van de minsten, waardoor de affiche behoorlijk indrukwekkend te noemen is. Zeg dus gerust indoor minifestival tegen deze goedgevulde concertavond.

Omdat we die vijftien kaarsjes in het najaar opnieuw gezellig met z’n allen kunnen uitblazen, pakken we het groots aan met full sets van alle zeven bands in afwisselend de Zaal en Club. Verwacht dus geen zwaar ingekorte sets, maar wel full shows van Belgische topbands waarvan er enkele met gloednieuw materiaal op het podium zullen staan.


Voor de gelegenheid wordt er tevens een exclusieve en supergelimiteerde verzamelcassette ’15 Years Noisesome’ uitgebracht met tracks van alle bands. Een leuk hebbeding dat de eerste 150 kopers van een ticket er zo maar gratis bij krijgen.


En wat is een feestavond zonder een net niet uit de hand lopende afterparty met DJ Eppo Janssen? Dus dat regelden we ook, zodat vroeg naar huis gaan er ook al niet in zal zitten. Speciaal voor mensen met knaldrang en een groot verlangen om wild te staan bewegen met een half leeggeschud pintje in de hand. Ken je dat gevoel nog?


Ach, wat was de naam van dat besmettelijk virus nu ook alweer?

Juist! LIVEMUZIEK! Nu al zin in. Veel.

(Bron: Trix)

vrijdag 29 oktober 2021, Trix (Antwerpen)


Amenra show @ Leffingeleuren, Colin H Van EeckhoutKomentarze


bottom of page