top of page

Albums | Just For The Record: Ninja Sex Party, The Prophecy


Net zoals vorig jaar mocht ik weer eens gaan nadenken welk album er voor mij echt nog ontbrak op onze website. Lang moest ik echter niet denken, want het werd al snel duidelijk dat er voor mij eentje was die ver boven de rest uitstak; The Prophecy van NSP.


NSP is een band die ik enkele jaren geleden heb leren kennen, onder lichte dwang van mijn broer. Zoals je je waarschijnlijk wel kan inbeelden, is mijn leven sindsdien niet meer hetzelfde. Al snel werd NSP een van mijn favoriete bands, ondanks het feit dat hun muziek... ja... niet altijd even serieus is, op vlak van teksten dan toch. Hun albums zijn dan ook keer op keer echt geweldig geweest en deze nieuwste is daar zeker en vast geen uitzondering op. The Prophecy staat gevuld met hilarische teksten, die uiteraard nog beter tot uiting komen in hun music video's. Topnummers voor mij zijn; It's Bedtime, Welcome To My Parents House, het nostalgische The Decision Part 2 en Thunder & Lightning. Maar als ik heel eerlijk ben, zijn het gewoon stuk voor stuk pareltjes die op dit album staan. Mijn gesigneerde pre-order versie ligt hier dan ook naast me te pronken terwijl ik dit artikel schrijf. NSP is gewoon een band die geweldige muziek maakt, waar je instant gelukkig van wordt.


Releasedatum: 16 oktober 2020


luister

bottom of page