top of page

Albums | El Fatso, Rock 'n Roffa


Deze Rotterdamse band staat klaar om er stevig in te vliegen met hun nieuwe EP Rock 'n Roffa. Voor liefhebbers van Queens Of The Stone Age, Arctic Monkeys maar dan met een vettige El Fatso twist. Het is er eentje die aan je ribben blijft kleven, love it or leave it! Ook het vette cover artwork is het vermelden waard, Louis Toledo's ontwerp is zoals de muziek: gespierde, psychedelische ballen.


We gaan meteen van start met een mysterieuze sound, om er vervolgens wat steviger tegenaan te gaan. Je kan de sensualiteit voelen doorheen de song. En dit tijdens een stevige rocksong! Het is geen hartje, roosje, kusje maar meer handboeien, leer en zweepje waar je aan zal denken tijdens het beluisteren. Een sterke videoclip krijg je erbij als toetje.

Ketama is een energiek rocknummer dat je meteen alles geeft wat je wenst in een song. Bass, drum, gitaarwerk, synthesizer en zang, het plaatje klopt. Oh en voor ik het vergeet, stuur me maar wat van die samengeperste harsachtige substantie op :) Laat ik maar met de deur in huis vallen en toegeven dat de clip van Touch Base op mijn netvlies gebrand staat. Verder een melodie waar je niet op stil kan blijven staan, party time in corona time. Een pareltje die zeker meer aandacht verdient.

Als afsluiter nog even mysterieus starten om daarna de drum het werk te laten overnemen. De synthesizer komt in deze song ook meer op de voorgrond. Should Have, funky, energieke Rock.


Energiek, vettig, vuil, catchy, maar hoe dan ook een indrukwekkende sound. El Fatso, we want more!


Releasedatum: 5 maart 2021


luister
lees El Fatso heeft hun nieuwe zweet-, seks- en swag-gevulde EP Rock 'n' Roffa uitgebracht . De EP bevat precies de juiste hoeveelheid bravoure om je in vuur en vlam te zetten voor een goed avondje uit. In deze nieuwe release blijven de Rotterdamse Fatso's hun kenmerkende Rock 'n' Roffa-geluid ontwikkelen met falsetzang, kromme gitaren en zweterige grooves.


De plaat is een wilde rit langs thema's zoals hedonisme, overspel en zelfreflectie. Deze zijn ook in het artwork uitgebeeld (Luis Toledo, PrisaMata Studio). De eerder uitgebrachte singles kwamen met videoclips bedekt met die speciale Fatso-saus: verhalen op Tarantino-niveau met een vleugje absurditeit. Zet je schrap! Deze wil je niet missen.コメント


bottom of page