top of page

Concerttip | BEAK>, Botanique


BEAK> is een Engelse band rond Geoff Barrow, de man die in 1991 samen met Beth Gibbons het legendarische Portishead opstartte en zo grondlegger van de triphop werd. Na de opnames van Third en de daaraan verbonden tour, stortte Barrow zich in een nieuw project. Samen met de bassist van Robert Plant en Massive Attack, Billy Fuller, bracht hij een jaar later BEAK> uit. Later volgden >> en >>> . Jaarlijks speelt de band maar een tiental optredens, dus deze band aan het werk zien is een unieke belevenis. Een minimalistische setup met drummer, bassist en Barrow achter een kleine rack synths en samplers zorgt voor een geniale sound. Hun klanktechnieker is in staat om in elke zaal als de perfecte zaal te laten klinken. Gewoon genieten!

Leuk weetje: in 18 jaar Portishead werden 3 albums opgenomen, maar het tweede album van Beak> werd in 1 namiddag opgenomen. LAATSTE TICKETS!

Tickets & Info zaterdag 25 januari, Botanique (Brussel)

#live #liveshow #concert #concerttip #liveconcert #liveperformance #ferociousdog #januari2020 #beak #beak #botanique #orangeriebotanique #botaniquebrussel

bottom of page