top of page

Fotoverslag | Boris + guests, De Helling


De Japanse metalband Boris rekt al ruim 25 jaar de grenzen van het genre op met hun unieke mix van doom, noise, punk, psychedelica en sludge. Moeilijk in een hokje te stoppen dus, dit powertrio, maar misschien vat de titel van een van hun beste platen (uit 2002) hun stijl het beste samen: Heavy Rocks. Support werd verzorgd door de Noorse band Årabrot mee: bezwerende noiserock met oudtestamentische doem en een stevige Nick Cave & The Bad Seeds-vibe!

Boris

Årabrot

La Scene

dinsdag 9 december, De Helling (Utrecht) | Foto's: Wim Wilms

#concertfotos #concertphotography #Fotoverslag #fotoverslag #concertfotografie #fotoalbum #livefotografie #fotoreport #fotoreportage #concertfotograaf #wimwilms #boris #Årabrot #lascene #dehelling #dehellingutrecht

bottom of page