top of page

Sounds | Fleddy Melculy, Stop!


Beste Fleddy, mijn excuses: ik dacht dat jullie zo'n typisch Vlaamse (klei) kolder waren zonder al teveel inhoud. Een wat uit de hand gelopen studentengrap dus die vooral grappig is...onder studenten. Damn zat ik fout! Jullie grooven, swingen als de spreekwoordelijke tiet en daveren vooruit dat het een lust is. Beresterke songs, met méér dan gewone klasse gebracht én....dikke fun natuurlijk. Al blijf ik me afvragen of jullie uiteindelijk toch geen klein beetje spijt van die naam zullen krijgen. Maar wie ben ik uiteindelijk, right? Check hun website en de visual hieronder voor de Clubtour 2020 en wees er razendsnel bij, want dit beestje zal oerend hard gaan.

Even voorstellen

Over Fleddy Melculy kunnen we zeer kort zijn. Wereld dominatie.

De buitenechtelijke zoon van Lars Ulrich en Lita Ford (eigenlijk Rars Ulrich en Rita Ford) werd na een confrontatie met de geest van Dimebag Darrell (van Pantela) begenadigd met buitenaardse talenten voor metal en hardcore-muziek met als opdracht de metalwereld definitief naar zijn hand te zetten. Fleddy begint eerst in Vlaanderen. Daarna de rest van de wereld. Voor fans van Austrian Death Machine, The Hell, Municipal Waste, Iron Reagan en Luc Steeno.

website

#music #muziek #sounds #newmusic #newsong #newalbum #newvideo #fleddymelculy #stop #sonymusicbelgium

bottom of page