top of page

Concerttip | Sum 41, Lotto Arena


Sum 41, je kent ze vast wel! Met klassiekers als In Too Deep en Fatlip veroverden deze punkrockers de hele wereld in de jaren 2000. Het duurt misschien nog even, maar na het grote succes van hun nieuwe album (review), staan ze op dinsdag 14 januari voor de allereerste keer in de Lotto Arena. Twee jaar geleden kwam de band na een lange break al eens naar België, maar dit concert was binnen een paar uur uitverkocht. Degenen die het vorige concert hierdoor gemist hebben, kunnen voor de aankomende show nog wel tickets kopen. Als kers op de taart nemen deze Canadezen niemand minder dan Zebrahead met zich mee als voorprogramma. Wie mijn concertverslag van deze band gelezen heeft, weet dan ook dat dit voor mij alvast een onweerstaanbare combo is!

dinsdag 14 januari 2020, Lotto Arena (Antwerpen)

bottom of page