top of page

Fotoverslag | Royal Republic, Effenaar


Zweedse koninklijke rockers weer terug naar Eindhoven! Femke Valks (foto's) en Jordi Rijnders (verslag volgt later) bevonden zich onder de eregasten.

Royal Republic

We zijn nog aan het nadampen van hun show eind 2017, dus het is meer dan goed nieuws dat we begin 2019 opnieuw los kunnen op tracks als ‘Tommy Gun’. De heetste rockband uit Zweden is Royal Republic, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen! Met frisse, puntige rocksongs zijn ze met hun debuutalbum ‘We Are The Royal’ al sinds 2010 in rap tempo de wereld aan het veroveren. Deze Zweden van Koninklijke afkomst hebben het energieke gevoel van hun landgenoten The Hives erg goed begrepen, en voegen daar zelf een punky en zelfs een funky feel aan toe. En zoals dat past bij Zweden, ze zijn zo straks als een ….

Blackout Problems

Openen mochten de Alternative Rockers uit München (DE)

vrijdag 01 november, Effenaar (Eindhoven) | Foto's: Femke Valks, Tekst: Effenaar

#concertfotos #concertphotography #Fotoverslag #fotoverslag #concertfotografie #fotoalbum #livefotografie #fotoreport #fotoreportage #concertfotograaf #femkevalks #royalrepublic #blackoutproblems #effenaar #effenaareindhoven

bottom of page