top of page

Concerttip | Moonspell + Rotting Christ, Trix


Portugese Darkmetallers Moonspell en Griekse Black / Darkmetal-handhavers Rotting Christ bundelen hun krachten om duisternis op aarde een nieuwe definitie te geven. En op 30 oktober komen ze naar Trix voor een nacht van duisternis!

Moonspell:

“We staan te popelen om aan deze epische reis door Europa te beginnen te samen met onze zuidelijke broeders, de enige echte Rotting Christ. We presenteren eindelijk onze volledige 1755 productie op het podium en we ontsnappen uit de studio, waar we het volgende Moonspell-album aan het schrijven en opnemen zijn. Dus het is tijd om onze fans weer te ontmoeten, De honger naar meer Moonspell te stillen en met onze show op pad te gaan om jullie de betovering te bezorgen waarop je hebt gewacht.”

website

Rotting Christ:

“Beste Metal broers en -zussen, dit is Sakis, namens mijn band kan ik nu met trots een van onze langste tours ooit op Europees grondgebied aankondigen om ons gloednieuwe album“ The Heretics ” in 2019 te ondersteunen. 50 shows in een rij samen met een van onze oudste vrienden en medereizigers in de scene Moonspell. Ik beloof elke avond een bom van een show. Blijf op de hoogte voor updates en kijk ernaar uit om jullie allemaal op het slagveld te zien. NON SERVIAM ”

website

(bron: Biebob Concerts)

Info & tickets

woensdag 30 oktober, Trix (Antwerpen)

#live #liveshow #concert #concerttip #liveconcert #liveperformance #liveconcert #trix #trixantwerpen #biebobconcerts #moonspell #rottingchrist #napalmrecords #seasonofmist

bottom of page