top of page

Concerttip | Evil Invaders, Muziekodroom


DVD RELEASE SHOW: Surge of Insanity - Live in Antwerp 2018 (Napalm Records)

Ze staan gekend voor hun technisch sterke en rauwe, progressieve Thrash Metal.

Live staat de bende rond Joe Van Audenhove voor zowel een auditief als visueel spektakel dat zich moeiteloos kan meten op internationaal niveau. Je kan het allemaal bekijken op de DVD die op 4 oktober verschijnt én je kan het ook zelf beleven op donderdag 3 oktober in de Muziekodroom.

Om de keet goed op te warmen koos de band zelf voor Black Mirrors en dat is een erg goede, maar tevens 'gevaarlijke' keuze.

Wie de Brusselaars reeds aan het werk zag, weet dat een energieke wervelwind het podium onveilig zal maken en de Invaders het nadien zeker niet makkelijk zullen krijgen...of net wel met een publiek dat gegarandeerd opgewarmd zal zijn.

Feestje verzekerd, ginder in Hasselt.

donderdag 03 oktober, Muziekodroom (Hasselt)

bottom of page