top of page

Fotoverslag | Amanda Palmer, Meervaart Amsterdam


Begin maart van dit jaar bracht Amanda Palmer haar nieuwe soloplaat uit, There Will Be No Intermission. (Review)

Na een succesvolle maar emotionele tour door de States en Canada was er nood aan een adempauze. Gisteren begon ze in het uitverkochte Meervaart theater in Amsterdam aan het Europese gedeelte van haar tour.

Amanda alleen op een podium, dan weet je wat je kan verwachten muziek én verhalen. We krijgen in detail te horen hoe elk nummer op haar nieuwe tot stand gekomen is, met een lach en een traan, én nog een traan, én nog een traan. Zeer beladen emotionele histories, van misbruik tot vriendschap, van abortie tot miskraam, van dood tot geboorte. Te begrijpen dat er op een stil moment plots iemand roept "Amanda, you make me sad'. Maar dan volgt weer het lied zelf en slaat de sfeer weer over naar moed en hoop.

En ondanks de titel van haar album, is er wel een korte intermission, zeker geen luxe als je weet dat de show een drietal uur duurt. Ook leuk voor ons fotoverslag natuurlijk, want zo krijgen we twee mooie outfits te zien!

Gelukkig zijn er wel nog kaartjes voor het optreden in De Roma in Antwerpen op 20 september. (tickets)

(Sven Togni)

woensdag 4 september 2019, Theater de Meervaart (Amsterdam) | Foto's: Sven Togni

 

#sventogni #amandapalmer #therewillbenointermission #DeRoma #meervaart #AmandaFuckingPalmer #fotoverslag #fotoalbum #Fotoverslag #concertfotos

bottom of page