top of page

Sounds | Airbourne, Boneshaker


Vorige week reeds op onze radar verschenen, maar pas deze week op onze site terecht gekomen. Airbourne heeft namelijk de titeltrack van hun komende album uitgebracht. Boneshaker is dus niet alleen de naam van hun nieuwste single, maar ook van hun nieuwe album dat uitkomt op 25 oktober.

Ik leerde Airbourne kennen tijdens 1 van de eerste concerten als fotograaf, ergens in de zomer van 2014 op een klein festival in Torhout. Toen al viel me op dat deze mannen serieus sterk zijn live en dat mogen ze nogmaals bewijzen in Trix, Antwerpen op 16 oktober! Ze staan geen seconde stil en zijn één en al energie op een podium. Ongetwijfeld de moeite om deze mannen eens live aan het werk te zien!

Joel O'Keeffe over het album; “It’s a live gig in the studio,t his is always something we wanted to do – find a way to bring the soul and power of an Airbourne live show into an album. Cobb caught our lightning and put it in a bottle.”

“There are no weird tangents here, no uncalled for asides, no messin’ about,”

Drummer Ryan O’Keeffe voegde daar nog het volgende aan toe "pumped about playing these new songs live. … it’s always cool to do that first tour on the album cycle, especially that first run of shows. The first time you hear people singing the words back at you to a new song, it makes us really appreciate how much our Airbourne family around the world supports us.”

 

#Airbourne #Boneshaker #trix

bottom of page