top of page

Sounds | Equilibrium, Path Of Destiny


Fans van het eerste uur zullen zich te pletter schrikken. Met Renegades gaan onze Oosterburen toch wel een andere weg op, ook al blijven de Folk invloeden duidelijk aanwezig. Meer en meer nummers worden in het Engels gezongen...of toch een variant ervan met een zware Duitse tongval. We horen ook een pak meer cleane vocals naast de kenmerkende growls, en pure Pagan Metal is dit niet meer natuurlijk. Zeker niet wanneer je The Butcher Sisters vraagt even te komen rappen op een nummer dat eerder Hardcore/Metal is. Het nieuwe album Renegades verschijnt op 23 augustus.

Live te zien op 16 februari 2020 in Biebob

Even voorstellen

Equilibrium is a German folk metal band. The band's music combines elements of folk music, black metal and symphonic metal with various other influences. Their riffs reflect traditional Germanic melodies. Their lyrical themes focus on Germanic tales and Germanic mythology. The songs of the band are almost always in German, although most recently they prioritized the English in their songs, mostly with their sixth album Renegades (2019).

bottom of page