top of page

SOUNDS | Angel Olsen, All Mirrors


Angel Olsen verwent ons met een eerste singel, de titelsong van haar volgende album. We zijn van haar gewend dat ze bij elk album een evolutie doorgaat, en afgaande op deze eerste track is dat nu ook weer het geval. Haar unieke stemklank is de enige constante in haar werk. All Mirrors baseert zich op één stemmelodie die verzwakt en aanzwelt alsof ze door een storm vervormd wordt.

Uitkijken naar haar album dat op 4 oktober verschijnt bij Jagjaguwar en haar passage in De Roma op 7 februari van volgend jaar.

Website:

Even voorstellen Olsen's flight is both upward and inward. Olsen's artistic beginnings as a collaborator shifted seamlessly to her magnificent, cryptic-to-cosmic solo work, and then she formed bands to play her songs, and her stages and audiences grew exponentially. But all along, Olsen was more concerned with a different kind of path, and on her vulnerable, Big Mood new album, All Mirrors, we can see her taking an introspective deep dive towards internal destinations and revelations. In the process of making this album, she found a new sound and voice, a blast of fury mixed with hard won self-acceptance

#newvideo #newsong #newmusic #newalbum #sventogni #AngelOlsen #Jagjaguwar #deromaantwerpen #DeRoma

bottom of page