top of page

Concerttip | Compact Disk Dummies, Popallure Nazareth


COMPACT DISK DUMMIES

In 2012 stormde een onbeheerste oerkracht naar de eerste plaats van Humo’s Rock Rally. In plaats van verder te surfen op die overmeesterende energiegolf, besloten de broers Lennert en Janus Coorevits echte songs te schrijven. Dat resulteerde in de EP Mess With Us waarop afrekeninghit The Reeling stond. In ’16 verscheen hun debuutalbum Silver Souls dat uitstekend onthaald werd en waarvoor ze een MIA kregen voor hun videoclip Silver. Ondertussen speelden ze een straffe livereputatie bijeen en schopten ze het tot huisband in het Canvas-programma De Ideale wereld. Momenteel werken ze aan nieuw werk dat in het najaar zal uitkomen.

CHACKIE JAM

Zowat de meest catchy trip die je kan bedenken, komt van het synthpopcollectief Chackie Jam . Naar eigen zeggen maken ze prettig gestoorde guilty pleasure pop die iedereen aan het dansen krijgt. Met 5 loepzuivere stemmen en hun ultrafunkysynthlijnen wisten ze ook het Studio Brussel-publiek te overtuigen, in januari werden ze verkozen tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2018.

website

Info & tickets

Woensdag 14 augustus 2019, cc Nova Nazareth-Eke

 

#live #liveshow #concert #concerttip #liveconcert #Popallure #compactdiskdummies #chackiejam

bottom of page