top of page

Fotoverslag | Ziggy Marley, OLT Rivierenhof


The Rebellion Tour van David "Ziggy" Marley,oudste zoon van wijlen Bob Marley,streek neer in het OLT Rivierenhof in Deurne wat een prachtige top locatie was voor dit zwoele optreden. Na een opwarming DJ set van het duo Pikaman & Dhazed kon het bijna uitverkocht OLT Rivierenhof (ong.1500 fans) genieten van een bijna 2 uur durend concert. De opener I Will Be Glad en het daaropvolgend nummer Rebellion Rises wat ook de naam van zijn recentste cd en tournee is werd zeker gesmaakt door de fans. Toen als derde nummer de klassieker One Love en wat later in de set Stir It Up passeerde leek Bob terug op het podium te staan, of hoe hard zijn stem op die van zijn vader lijkt. De nieuwe cd "Rebellion Rises" is een aaneenschakeling van protest songs die in 2018 uitgebracht werd en zeker een aanrader is voor echte Reggea fans. Als afsluiter nog een wist je datje: David "Ziggy" Marley had als kind nogal tamelijk kromme beentjes en liep dus zig zag over het voetbalveld waardoor hij van zijn vader de naam "Ziggy" meekreeg.

Tekst en foto's: Peter Verstaeten

 

bottom of page