top of page

Locals in RAW | Imagine No Lennon, Parkies


JeanBosco Safari, David Piedfort, Ben Crabbé, Marc Rosso, Steven Mintjens

Al bijna 37 jaar is John Lennon in Rock-‘n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme ideaal zit in Imagine: “just a brotherhood of men”. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap van mensen, met nothing to kill or die for.

Geen bezit, geen politiek,… “and no religion too”. Hoe actueel kan iets klinken? …

Reden genoeg voor een herdenking, een viering – opgebouwd rond Give Peace A Chance, All You Need Is Love, Revolution, Power To The People en al dat andere moois dat uit pen en gitaar van de ‘Working Class Hero’ vloeide tijdens beatlejaren en solocarrière.

Een strijdproject met en rond Lennon.

De OpperBeatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie.

De Working Class Hero. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.


bottom of page