top of page

News | Music For The Oceans: tickets beschikbaar!


Music For The Oceans is een concept dat in 2018 uit de grond werd gestampt in het kader van Music For Life van Studio Brussel. Het had de intentie om een éénmalig concert te organiseren waarvan de opbrengsten integraal naar de non-profitorganisatie Sea Shepherd zouden gaan. Een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het beschermen en behouden van de oceanen en het leven erin.

Op 9 december 2018 vond de allereerste editie plaats. En dankzij de fantastische bands, EBS, Het Entrepot, Stad Brugge en de vele vrijwilligers was dit een succesverhaal.

Een vervolg kon dus niet uitblijven: de editie 2019 is een feit. 4 Belgische bands, 1 uit FR en 1 uit NL...zo wordt het toch min of meer een 'lokaal' feestje.

Heb je graag je tickets zoals je muziek - hard dus - ga dan even langs bij Metalbar Walhalla. Voor slechts €18/ticket (cash te betalen) zijn ze de jouwe. Een praatje met de sympathieke eigenaar krijg je er gratis bij. (MFTO) info&tickets

Blijf op de hoogte van verder nieuws via hun Facebook pagina...en via onze eigen website.

bottom of page