top of page

Sounds | Alter Bridge, Wouldn't You Rather


Telkens de heren Tremonti en Kennedy tijd hebben tussen hun vele andere projecten door, vuren ze een nieuwe AB op ons af...of is het omgekeerd? Op 18 oktober verschijnt hun zesde full album Walk The Sky via Napalm Records. Wouldn't You Rather is de eerste single. Worden we omver geblazen? Neen, daarvoor verrassen de heren te weinig en kleuren ze braafjes binnen de lijnen van hun zo herkenbare melodieuze, epische Heavy Metal. Zijn we ontgoocheld in die eerste single? Verre van, daarvoor blijven Tremonti, Kennedy, Marshall en Phillips véél te goed musiceren en véél te sterke songs afleveren. En wanneer Myles zijn keelgat open zet, klapt nog steeds onze kinlade naar beneden, vooral wanneer hij zoals hier mooi doseert.

Live te zien op 12 december in het Koninklijk Circus info&tickets

Een woordje uitleg

Are you shitting me? Weet dat Alter Bridge nog steeds de voorkeur geeft aan optredens in 'kleinere' zalen en niet de arena's opzoeken. Wel pikken ze een extra graan mee door VIP Meet & Greet paketten ($175) en Guitar/Songwriting clinics (met Mark Tremonti, $150) aan te bieden. Tja, het zijn geen steenezels hé.

bottom of page