top of page

News | Alcatraz Festival: een update!


Hoog tijd voor een update! Wie met het festival vertrouwd is, kent vanzelfsprekend de indrukwekkende Prison Stage. Wel, deze werd voor de editie 2019 nog een stuk uitgebreid met nieuwe 'side wings'. Vrij vertaald: nog méér ruimte om te spelen en het publiek te animeren. De bands zijn gewaarschuwd.

SOLD OUT prijkt ondertussen op héél wat leuks, waaronder de VIP Combi tickets, de Luxury Lodges, Friends Area en Campers! Vermijd die zielige pruillip wanneer je vast stelt dat àl het leuks aan je is voorbij gegaan en rep je om je (gewone) Combi Tickets te kopen...de eindspurt is namelijk ingezet en het gaat oerend hard. Wil je gratis tickets/drankbonnetjes/merch/... verdienen, wordt dan ambassadeur, maar ook hier gaat de eindfase in: last chance dus! Vermijd het aanschuiven om je drank- en eetbonnetjes te kopen en doe dit meteen op voorhand. Wil je er meteen ook 'Alcatraz cool' uitzien of weet je niet welke bandshirt je nu weer aan moet? No probs, via de online shop regel je ook je merch op voorhand.

bottom of page