top of page

Sounds | Ed Sheeran, Blow


Als het steengoed is, dan is het verdomme steengoed! Ed Sheeran (onmiskenbaar bomwol talent), bundelt op deze de krachten met Bruno Mars (onmiskenbaar bomwol talent) en Chris Stapleton (onmiskenbaar bomwol talent. Het resultaat: een beresterke, ongelooflijk catchy én vet plezante funky rocker die het dak eraf doet gaan. De heren hebben er trouwens nog nooit zo sexy uitgezien als in de bijhorende clip.

Een woordje uitleg

Na 'I Don't Care' met Justin Bieber, 'Cross Me' feat. Chance The Rapper & PnB Rock, 'Beautiful People' feat. Khalid en sinds vrijdag ook nog de mindblowing track 'Blow' met Bruno Mars & Chris Stapleton en het hartverscheurende 'Best Part Of Me' feat. Yebba, brengt Ed Sheeran vrijdag zijn langverwachte 'No.6 Collaborations Project' uit. Op de plaat staan naast bovengenoemden ook nog samenwerkingen met Camilla Cabello & Cardi B, Eminem & 50 Cent, Stormzy, Travis Scott, Young Thug & J Hus, Ella Mai, Paulo Londra & Dave, H.E.R, Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie en Skrillex. Op de dag van release kan je het album én exclusieve merch kopen in Ed Sheeran's eendaagse pop-up storeaan de Kunstberg in Brussel. Ed Sheeran over het album: “Before I was signed in 2011, I made an EP called No.5 Collaborations Project. Since then, I’ve always wanted to do another, so I started No.6 on my laptop when I was on tour last year. I’m a huge fan of all the artists I’ve collaborated with and it’s been a lot of fun to make."

#music #muziek #sounds #newmusic #newsong #newalbum #newvideo #edsheeren #chrisstapleton #brunomars #warnermusicbelgium #blow

bottom of page