top of page

Locals in RAW - The Chalkheads


The Chalkheads zijn een nog zeer jonge groep uit Herentals/Herenthout die opgericht werd in april 2016 door Jonas Van Hove en Abel Van Steenweghen en Ruben Vanstiphout. In 2018 kwam Bram Van Bergen bij de band en sinds januari 2019 spelen ze in de huidige bezetting met: Izaya Janssens- zang, Bram Van Bergen-bass, Jelle Van Vlerken-Drums , Jonas Van Hove gitaar/zang en Arne Verhoeven- gitaar. Ze hebben ondertussen een 5 tal eigen nummers die meestal samen geschreven worden al heeft Jonas Van Hove het grootste aandeel in de songs als Foggy Hail, Little Grumbler, I Believe In You en I Want To Say Goodbye. Feels Like Home is dan weer volledig geschreven door gitarist Arne Verhoeven.De muziek is goeie Rock met stevige gitaarsolo's en knappe bass en zang lijnen. Uiteraard wordt de setlist voorlopig nog aangevuld met covers maar in september 2019 staat er een studio bezoek gepland om hun eerste E.P in te blikken.

Foto's en tekst: Peter Verstraeten

bottom of page