top of page

Sounds | Skynd, Jim Jones


Als er een hoek af is, dan worden wij aandachtig.

Skynd kruipt in de hoofden van de meest verdorven en wrede moordenaars, mensen die de grenzen van hun menselijkheid hebben bereikt. Dat resulteert in pakkende, griezelige video's en songs die Industrial en elektronische lmuziek met elkaar verweven. Het doet bij momenten zelfs (Gregoriaans/Gotisch) religieus aan.

Even voorstellen

Meshing electronic and industrial, SKYND, the creative concoction of vocalist Skynd and producer/multi-instrumentalist Father, have created something both captivating and haunting. The scary-good tunes continue to roll out and lead to the eventual release of the band’s debut EP, Chapter 1. After dropping the lead single “Elisa Lam” and more recent “Gary Heidnik” featuring Korn frontman Jonathan Davis, they dropped the terrifying video for “Richard Ramirez”. Today, the saga continues with Chapter 2.

bottom of page