top of page

Fotoverslag | Daan & De Mens, Clamotte Rock 2019


Een volledig uitverkocht festival in de Herenthoutse Kempen waar op vrijdag o.a. De Mens en Daan zowat de belangrijkste headliners waren.

De Mens zanger Frank Van Der Linden kampte wel met een redelijke verkoudheid maar dat was zeker geen domper op hun optreden. Met hits als Druk In Leuven en speciaal op vraag van het schitterend publiek Irène was de sfeer zeker top.

Daan daarentegen had volgens mij al wat veel 'promille' in zijn bloed bij aanvang van zijn optreden. De andere muzikanten leken eerder wat op hun hoede voor wat eventueel nog komen zou. Toch een geslaagd optreden al was het maar om drumster Isolde Lasoen aan het werk te zien en te horen als Daan zijn tekst dreigde te vergeten.

De Mens

Daan

vrijdag 31 mei, Clamotte Rock (Herenthout) | Foto's en tekst: Peter Verstraeten

bottom of page