top of page

Concerten in het vooruitzicht | juni 2019


Naar welke concerten kijk ik deze maand uit, op welke concerten kan je me méér dan waarschijnlijk terugivnden én over welke concerten lees je hier dan nadien een verslag? Ik lijst even op en geef wat praktische info mee.

Gov't Mule

woensdag 05 juni Ancienne Belgique, Brussel Info & tickets

Gov't Mule levert lekker klassieke Southern rock. Al meer dan 20 jaar zijn ze een livethuishaven voor gitaargeweld, ellenlange solo's, breeduit meanderende jams ... steeds met erg veel smaak geserveerd. Warren Haynes (The Allman Brothers band) richtte de band op samen met Allen Woody en Matt Abts.

Op 28 juni verschijnt hun concertfilm 'Bring On The Music - Live At The Capitol Theater'. Maar eerst maken ze een muzikale stop in de AB.

Cedric Burnside

vrijdag 07 juni De Zwerver, Leffinge Info & tickets

De eerste keer dat Cedric Burnside bij ons in the picture kwam was als drummer bij zijn grootvader, RL Burnside. Een jaar of 17 was hij toen. De legende wil dat Cedric zijn eerste gitaar kreeg van Luther Dickinson van North Mississippi Allstars. De voorbije jaren werkt hij vooral aan zijn eigen carrière en bracht in diverse bezettingen platen uit als ‘Descendants of Hill Country’ en ‘Benton County Relic’. Cedric Burnside is de ware erfgenaam van de tijdloze Hill Country Blues zoals die al een ruim 70 jaar gespeeld wordt en komt dit exclusief in Zaal De Zwerver bewijzen.

Gary Clark Jr. (uitverkocht)

vrijdag 21 juni De Roma, Antwerpen Info & tickets

Donderdag 10 januari 2019. Gary Clark Jr. lanceert met “This Land” de eerste single van zijn gelijknamige nog te verschijnen plaat. Op een paar weken tijd verzamelt de video bijna twee miljoen views en slaagt Clark Jr. erin om het hele debat rond het diepgewortelde racisme in het Zuiden van de VS een nieuw elan te geven. Gary Clark Jr. is niet zomaar de volgende bluesartiest, het is de stem waar onze wereld op dit moment heel erg veel nood aan heeft. En je kan er nog op dansen ook.

Klik op onderstaande clubs/zalen voor hun volledig aanbod:

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Vlaams-Brabant

Limburg

Luik

BUITENLAND

Lille

Jouw club/link hier vermelden? Laat het ons snel weten via email.

#liveshows #conerts #concerten #concertagenda #anciennebelgique #hetentrepot #deroma #botanique #hetdepot #trix #biebob #vooruit #n9 #dekreun #dezwerver #spiritof66 #laéronef #democrazy #lamadeleine #decasino #4ad #govtmule #cedricburnside #garyclarkjr

bottom of page