top of page

Concerttip | Second Still, CC Den Dries


Op vrijdag 31 mei 2019 houdt de beloftevolle Amerikaanse band ‘Second Still’ halt in GC Den Dries in Retie (B).

Second Still in een stijl vangen is moeilijk: Wij horen de kille beats van Whispering Sons, de stem van Siouxsie & The Banshees en flarden Cocteau Twins, maar dat is uiteraard subjectief. Deze jonge Amerikanen, met LA als thuisbasis, zijn al ‘hot’ aan de overkant van de plas en komen dus nu hun kunstjes tonen in de kleine zaal van GC Den Dries. Na dit optreden brengt de Kempische Band ‘Decades’ het beste van de legendarische band ‘Joy Division’ weer tot leven. Dit onder de rubriek ‘Joy Division refurbished’.

Afterparty DJ: THeDARkONe Kortom een avond om van te smullen voor de muziekliefhebber.

(CC Den Dries)

vrijdag 31 mei, CC Den Dries (Retie)

bottom of page