top of page

News | Dranouter komt met extra namen!


De line up van Festival Dranouter (2 - 3 - 4 augustus) was al een tijdje volledig met o.a. The Kooks, Tom Odell, Black Box Revelation, Tourist LeMC, Novastar, Jasper Steverlinck, Ibeyi, Joan As Police Woman, SX... Maar vandaag voegt de organisatie nog twee extra namen toe aan die affiche. Op vrijdag 2 augustus kan je de optredens meepikken van folklegende Alan Stivell, de Bretoense muzikant die aan de basis ligt van de herontdekking van de Keltische harp én van Finn Andrews, de frontman van indierockband The Veils. Door deze toevoegingen verhuist het concert van Ladysmith Black Mambazo naar de Mainstage in plaats van de Club.

Alle tickets en tarieven zijn te vinden op www.festivaldranouter.be/tickets.

#Dranouter #FestivalDranouter

bottom of page