top of page

Fotoverslag | Daverend: Topanga en Atomic Vulture, Daverlo


Topanga Beïnvloedt door o.a. Sonic Youth, Flipper Fang en Beastie Boys staan de 4 uit Gentbrugge voor niet-conventionele melodieuze noise pop -hard & soft- met een prominente rol voor de orgel/keyboards.

Atomic Vulture

Kwam aan bod in onze 'beton' rubriek van 30 december ll. We schreven: "Dit trio brengt instrumentale Stoner-/Spacerock en klinkt lekker old school. Zware, wervelende grooves, vooruit denderende beats en een vette baslijn erover...deze jongens smelten rotsen om tot lava. En toch blijft alles ook lekker dansbaar, I kid you not! Probeer maar eens stil te staan wanneer je hun wind of regen (mèt vocalen) over je heen krijgt." Live maken ze hun reputatie méér dan waar.

11 mei, Daverlo (Brugge)

#fotoverslag #fotoalbum #concertfotografie #livefotografie #concertfotos #daverend #daverlo #brugge #topanga #atomicvulture

bottom of page