top of page

News | Zeven keer nieuw voor Leffingeleuren!


Traag maar gestaag werken ze verder aan de line-up van de seizoensafsluiter, midden september zoals altijd in Leffinge, het polderdorp aan zee. Met deze 7 toevoegingen komen ze aan 15 namen, één derde van de totale affiche. Meest in het oog springen THE MYSTERY LIGHTS die hun tweede plaat komen voorstellen. Twee hele straffe vrouwen, MOLLY SARLÉ en BEDOUINE brengen tijdloze folksongs in de stijl van Joni Mitchell, Joan Baez,… YĪN YĪN uit NL brengen oosters-geïnspireerde psych, heel dansbaar. Minder dansbaar al zou de naam het tegengestelde doen vermoeden is het Braziliaanse SATANIQUE SAMBA TRIO. NEW CANDYS is al ruim tien jaar één van de toonaangevende Europese psych bands. en met SQUID voegen we één van die vele talentrijke Britse postpunkbands aan de affiche toe.

Leffingeleuren gaat door in Leffinge bij Middelkerke op 13, 14 en 15 september 2019.

bottom of page