top of page

News | Steve Gunn op Leffingeleuren!


Niemand minder dan STEVE GUNN komt op zaterdag zijn kunsten vertonen. Hij zal er met zijn onnavolgbare gitaarstijl en zijn unieke stem de songs brengen uit zijn solo albums waarvan ‘The Unseen In Between’ de recentste is. Steve Gunn is een echte rasmuzikant in de ware zin van het woord, iemand die het experiment niet schuwt en in het verleden met tal van muzikanten samenwerkingen aanging, van Kurt Vile, Angel Olson of Hiss Golden Messenger tot Sun City Girls (free jazz). Steve Gunn speelde al eens eerder in Zaal De Zwerver en met zijn experimentele Gunn-Truscinski Duo op het festival.

Vanaf nu kan je ook Early bird tickets kopen voor Leffingeleuren, voor 50 euro heb je een combiticket voor de drie dagen.

Leffingeleuren gaat door op 13-14-15 spetember 2019 in Leffinge.

 

bottom of page