top of page

Concerttip | The Picturebooks, De Zwerver (foyer)


"Door de aanhoudende vraag naar tickets hebben we beslist om het concert te verplaatsen naar de grotere foyer!"

Na een succesvolle tour met Clutch in het najaar stellen The Picturebooks hun derde album voor in De Zwerver. Het Duitse duo brengt een mix van loodzware bluesrock en verbrande smeerolie, zweert verder bij skateboards en custom built Harley’s en toerde al met Kadavar en Eagles Of Death Metal. De legende wil dat ze hun platen opnemen in dezelfde garage waar ze aan hun motoren sleutelen. De tickets voor het café waren zo de deur uit en de vraag bleef maar aanhouden. Er zijn nu opnieuw tickets maar er is ook al een serieuze wachtlijst, dus wacht niet om jouw tickets kopen. En de dag er na is het congé! Olée!

Facebook

Info & tickets

dinsdag 30 april, De Zwerver, foyer (Leffinge)

#live #liveshow #concert #concerttip #liveconcert #thepicturebooks #dezwerver #DeZwerverLeffinge

bottom of page