top of page

Fotoverslag | Daverend: Twin Pixie en Sunflower, Daverlo


Twin Pixie Marieke Hutsebaut is twintiger, bassiste, zangeres, songwriter,… en leeft van kindsbeen af van en voor muziek. Ze werkte al samen met muzikanten uit de hele wereld en verkent met haar nieuwste soloproject Twin Pixie alle nuances van elektronische dansmuziek. Ze mikt hiermee op uw hoofd, hart en heupen en gebruikt daarvoor overvloedige invloeden, van Balearic beats tot dub en techno, van Amy en Gaga tot Lynch en Bowie.

Sunflower

Het Brugse vijftal Sunflower weeft etherische sounds samen met rauwe vocals, en zweeft zo tussen dromerigheid en een ongedwongen intensiteit. Met enkel de singles ‘Heroin’ en 'Kosmonaut' én door hun energieke liveshows, groeide de band al snel uit tot één van de meest beloftevolle acts in België. Denk post-punk met dreampop-invloeden, afgekruid met een snuifje shoegaze en new wave.

19 april, Daverlo (Brugge)

bottom of page