top of page

News | Dranouter maakt zijn affiche compleet!


De organisatie van Festival Dranouter maakt een indrukwekkende lading namen bekend voor de editie van 2-3-4 augustus 2019, meteen ook de laatste lading namen. Deze artiesten zie je aan het werk op Festival Dranouter 2019: Joan As Police Woman, Dubioza Kolektiv, Geike, Dez Mona, The Bony King Of Nowhere, The Celtic Social Club, Jan Verstraeten, Bears Of Legend, Berlaen, Jokke Schreurs, Eva De Roovere, Ekko, Anavantou, Tondo, Tenorin, Sirus, Siobhan Miller, Boom'n van de Weireld en Kotjesvolk. Op de affiche stonden al o.a. The Kooks, Tom Odell, Black Box Revelation, Tourist LeMC, Jasper Steverlinck, Novastar, Ibeyi, Zwangere Guy en SX. Alle bands die spelen op de podia Mainstage, Club, Kerk en De Voute zijn nu bekend, maar er komen nog een pak theateracts, fanfares en DJ's bij op het programma.

Met deze bekendmaking zijn alle artiesten die spelen in de Mainstage, de Club, De Voute en de Kerk bekend. Ook dit jaar zet Festival Dranouter stevig in op randanimatie, dansworkshops, straattheater... Het programma van het festival zal de komende weken dus nog stevig aangevuld worden.

Op vrijdag 2 augustus staan o.a. Black Box Revelation, Novastar, Dead Man Ray, Ladysmith Black Mambazo en Dubioza Kolektiv op het podium.

Op de line-up van zaterdag 3 augustus staan o.a. Tom Odell, Tourist LeMC, SX, Jan De Wilde, Joan As Police Woman en Wannes Cappelle + broeder Dieleman + Frans Grapperhaus.

Op zondag 4 augustus zie je o.a. Jasper Steverlinck, Ibeyi, Ertebrekers, Dez Mona, Jan Verstraeten en Mooneye aan het werk.

Alle tickets en tarieven zijn te vinden op www.festivaldranouter.be/tickets. Zoals ieder jaar is er op donderdag de klassieke startavond van Festival Dranouter met verrassende straattheateracts op het festivalterrein en enkele DJ's in de Palace. Alle informatie kan je vinden op www.festivaldranouter.be

 

bottom of page